• Mirjam & Marielle

Ondertussen...


De gordijntjes die in onze camper El Chorro hingen vonden we toch een ietwat oubollig... dus hup ze eraf gehaald.... ja, die moesten vervangen worden.

Leuk idee, nu de uitvoering nog....Helaas ben ik niet zo handig met de naaimachine..... maar mijn lieve moeder daarentegen.......

82 is ze die moeder van mij. Op de vraag Goh mam..... zou jij mij eventueel kunnen helpen met het naaien van gordijnen voor de camper? zei ze zonder te aarzelen... Oh ja hoor, dat wil ik wel.

Afgelopen week ging ik dus met een tas vol leuke frisse nieuwe stoffen, richting Twente.

De naaimachine werd op tafel gezet, na een kopje koffie en het nodige overleg gingen we meteen aan de slag.....op onze knieën met meters lappen stof op de vloer, meten en knippen...best wel een klus.

Ik kreeg instructies hoe de boel af te spelden en om te zoomen (een mens is nooit te oud om te leren ;-) en het vakwerk zelf, werd door natuurlijk door haar gedaan en nee, verleerd is ze het nog niet.

Het was een hele gezellige dag. Ze zijn mooi geworden en het idee dat er straks een camper rondrijdt door het Spaanse land met gordijnen gemaakt door mijn moedertje stemt mij blij.. en nog leuker...eind Maart komt ze naar Spanje en kan ze zelf zien hoe mooi ze staan!

Mirjam

De campers zijn onderwerg naar Spanje. Zaterdag in alle vroegte zijn Karin en Bart vertrokken. Vanuit het regenachtige Nederland werd het steeds beter weer. Terwijl ik in de stromende regen de honden uitliet, werd er gebeld vanaf een strandtentje aan de kust van Spanje...

Maar na regen komt zonneschijn, dat is nog altijd zo geweest, dus die zon komt hier ook weer!

Vandaag, dinsdag, komen ze (na 2500 km, dat is 4 dagen rijden) aan in Alhourin de la Torre. Een flinke tocht! En dan te bedenken dat je er 2 uur en 3 kwartier met een vliegtuig over doet....

Marielle


51 views0 comments