• Menno, Harriet, Fiene en Casper

Tevreden reizigers met Go Spain!


Wij hebben in de meivakantie twee weken met camper El Chorro door Andalusië getourd. Dat is goed bevallen! De kust, de bergen en de steden Cordoba, Ronda en Granada hebben we allemaal bezocht.

Omdat het voorseizoen was, was reserveren op campings niet nodig. We hebben genoten van een mooie camping aan het knalblauwe stuwmeer van Ardales en van de overvliegende flamingo's bij Fuente de Piedra. We zijn afgedaald in de kloof van Ronda en hebben straatjes vol bloemen in Priego de Cordoba ontdekt. De camper is prima uitgerust en zeer schoon. Zelfs aan een waslijntje en een Yathzeespel is gedacht. De kinderen hadden hun eigen 'slaapkamer' en zaten ook graag in de camper te lezen of te tekenen, terwijl het buiten mooi weer was. De transfers naar het vliegveld verliepen volgens plan en Mariel was altijd goed bereikbaar en vrolijk. Het was een prima vakantie!

Menno, Harriet, Fiene en Casper


126 views0 comments