• Karin

De zomer is al gearriveerd in Spanje


Wij vragen de mensen die onze campers huren altijd om leuke tips. Ze komen immers vaak op onbekende plekken. Op onze site staan ze allemaal. Hier een van de laatste tips.

in prettige herinnering aan Go Spain bij deze een reistip van Paul en Patricia

In oostelijk Marbella is aan de AVD. ANDALUCIA bij Restaurant&Beachbar SIMBAD een prettige parkeerplaats, direct aan het strand, waar campers gedoogd worden.

De tomtom wees de weg via een afslag op de A7 en even de Avenida volgen, restaurant Simbad staat op een bordje aangegeven. We waren daar eind februari en stonden naast de eeuwenoude, gerestaureerde wachttoren, zowat met de voorwielen op het strand. Erg prettig in slaap vallen en wakker worden met het geluid van de branding. worden. Het ligt in een soort van villawijk, niet echt massatourisme, een stuk of zes,zeven campers en een prima verse zeebaars gegeten in het restaurant. We zijn twee nachten gebleven en vonden het een hele fijne strandervaring.

Verder hebben we heerlijk wild gekampeerd bij het stuwmeertje, op weg naar de bekende camping Ardales bij de noordelijke ingang van de Caminito del Rey . We zagen enige campers riant bij het water staan, ongeveer 3km voor de camping, komend vanuit Ardales en besloten de camping verder te laten voor wat hij was. Een keuze die goed uitviel, we hebben een geweldig kampvuur gestookt en een ongestoorde nacht gehad.

Overigens bleken we ook goed terecht te kunnen op Playa Granada, vlak voor Motril. Ook weer aan het strand, veel palmen en plaats voor veel campers.

Op deze plekken zijn er geen voorzieningen, geen overnachtingskosten en wel een bar of restaurant, althans aan de strandplaatsen.

Karin, nogmaals dank voor alle service, het was helemaal goed!!


106 views0 comments