• Marielle

Pak het zonnetje en de vroegboek korting bij Go Spain!


Op dit moment (17 nov 16.00u) zit ik heerlijk in het zonnetje dit blog te typen. Dat gun ik iedereen wel! Eigenlijk is het niet zo moeilijk. Ik ga veel op en neer naar Spanje. Go Spain! De vraag, 'is dat dan niet zwaar? en 'duurt dat niet lang?' krijg ik vaak gesteld. Het antwoord is dan altijd hetzelfde. Nee, integendeel! Ik word altijd gebracht en gehaald, dus dat wordt bijkletsen.

Eenmaal in het vliegtuig kijk ik wie er naast me zit. Krijg ik een antwoord op het normale 'goedemiddag' of goedenavond' dan zit het goed. Vaak volgt daar een leuk gesprek op. De tijd gaat dan heel snel. Een verliefde jongen die naar zijn vriendin in Granada gaat en vertelt over het leven daar; in de winter met z'n allen gezellig aan een grote tafel met tafelkleed met daaronder een stoof om warm te blijven.

Een leraar die eigenlijk piloot wilde worden, maar niet mocht van zijn vader en nu met een regeling de school verlaat en allerlei vliegcursussen gaat volgen. Een muzikant uit Arnhem die allerlei bijzondere instrumenten bespeeld en daar veel over vertelt. Een kunstenares uit Berlijn die in de buurt van Nerja haar kunst maakt en dit voorjaar in Madrid een galerij probeert te vinden voor haar werk. Een Poolse vrouw die op jonge leeftijd haar man verloor, het bedrijf heeft voortgezet in Duitsland en nu tussen Duitsland, Polen en Spanje vliegt. Een Spaanse man van 84 die in z'n uppie naar Duitsland gaat om de plek te bezoeken waar hij ooit gewerkt heeft........ Zit er iemand naast me die in slaap valt of geen zin heeft in een gesprekje, geen nood! Op mijn iPad staan boeken en films.

Een andere vraag is 'Is het niet duur dat vliegen'? Nee, als je zoekt bij Ryanair, Transavia, Vueling en je speelt wat met de data kom je vaak op goedkope vluchten. Het leven hier is niet duur; de boodschappen, de terrasjes en het uit eten ook niet. Boek je vroeg bij ons, dan heb je 5% korting op het huisje en de camper en zo hoeft je camperreis ook niet duur te zijn. Een alternatief is een maandaanbieding in december en januari voor een camper. Meer informatie

Tot ziens, ik wacht je op met een wijntje ;)

#camperhurenspanje #zon #vakantie #goedkoop #vakantiehuisje

114 views0 comments